Toetie Froetie

– Natuurlijk fruitig (TF) is een bedrijf in Noord-Holland.

TF stimuleert het drinken van verse vruchtensappen en het eten van fruit bij kinderen in combinatie met muzikale en educatieve ondersteuning. Ook beweging speelt hierbij een rol. Wij hebben voor de basisscholen een muzikaal-educatief programma ontwikkeld.

TF verkoopt gezond en vitaminerijk eten en drinken op een ludieke manier. Op locatie maken we fruitsalades, vruchtensappen en smoothies klaar. U kunt de E-Tuk Fruitbar inhuren.

TF is origineel en onderscheidt zich door een aantal aspecten.
TF vindt maatschappelijk duurzaam ondernemen heel belangrijk.
TF staat voor milieu vriendelijk (zover mogelijk) seizoens fruit, van goede kwaliteit, verkocht vanuit een ludieke Elektrische Tuk-Tuk.

TF is van toegevoegde waarde. Een aantrekkingskracht. Een gezonde tegenhanger van de vette hap! Het deskundig advies vanuit ministerie van volksgezondheid luidt niet voor niets: “elke dag enkele porties fruit”.

Een Elektrische Tuk Tuk brengt grote voordelen met zich mee. De Tuk Tuk hoeft geen brandstof te verbruiken om vooruit te komen. Er wordt geen uitstoot veroorzaakt en daarmee zorgt TF voor een schonere omgeving. De elektrische motor is stil, geen geluidsoverlast en niet onderhoudsgevoelig.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.