Fruitbar voor uw gasten

Een ludiek, duurzaam, gezond idee voor uw gasten!

U kunt de Toetie Froetie E-Tuk inhuren.  Voor promotiedoeleinden, evenementen, open dagen, openingen, beurzen, duurzame markten, scholen, bedrijven, ziekenhuizen, instellingen, pretparken, warenhuizen, etc.

De E-Tuk is een eyecatcher met gezonde fruitlekkernijen. Vanuit deze aantrekkelijke E-Tuk fruitbar worden fruitcocktails, vruchtensappen en smoothies geserveerd als gezond tussendoortje of om de dorst te lessen. De sappen worden op locatie bereid in een slowjuicer of blender. Geserveerd in bio-afbreekbare glazen/bekers/flesjes met een natuurlijke garnering. Doordat fruit/sap à la minuut klaar wordt gemaakt, blijft de voedingswaarde groot. De mineralen, suikers, vitamine, enzymen en aminozuren verdwijnen niet door verhitting en oxydatie, zoals vele vruchtensappen in flessen en pakken. Een gezond tussendoortje eten of de dorst lessen met een fruitcocktail, vruchtensap of smoothie.

Fruit is belangrijk voor ons welzijn. Het levert vezels, vitaminen en mineralen. Het is onze belangrijkste vitamine C-bron. Fruit bevat ook nog andere stoffen die goed zijn voor ons lichaam en geest.

Allemaal gezonde lekkernijen om uw evenement compleet te maken!

Vers, milieuvriendelijk, gezond, kwaliteit en enthousiasme zijn onze sleutelwoorden.

Toetie Froetie – Natuurlijk fruitig maakt het voor u klaar. Een gezonde en lekkere vitamine boost!

 

Reacties zijn gesloten.